Hyra Pressmaskin

Att hyra pressmaskin från oss på VVS Rental innebär att du får flexibla hyrestider och snabba leveranser till rätt kostnad. Vi har lång erfarenhet inom VVS-branschen och vet vad som är viktigt för våra kunder.

Gör så här för att hyra pressmaskin

När du ska hyra pressmaskin kan du göra det direkt här på vår hemsida. Här hittar du vårt utbud av pressmaskiner eller så kontaktar du oss via telefon, se vår kontaktsida.

Väljer du att hyra pressmaskin via hemsidan är det både enkelt och smidigt.

  • Du väljer vilken pressmaskin du är intresserad av, anger antalet och vilken eller vilka profiler och dimensioner du behöver på pressbackarna/slingorna.
  • Ange sedan vilket datum du behöver den, om du vill ha stöldförsäkring och vilken prisklass (beroende på om du tänkte hyra enstaka dagar, veckor eller månader).
  • Lägg sedan pressmaskinen i varukorgen.
  • Välj därefter de slingor och pressbackar du behöver.
  • När du är nöjd går du till kassan och uppger dina uppgifter.
  • Vi återkommer sedan med bekräftelse på din order.

Saker att tänka på när du ska hyra pressmaskin

Olika maskiner är anpassade för olika profiler och dimensioner därför ska du vi beställningen ange vilka behov du har. De tillgängliga dimensionerna och olika profilerna anges oftast vid maskinernas namn. Vilka profiler och dimensioner du behöver beror på vilka presskopplingar du tänkt använda. Vi kontrollerar alla beställningar och hör av oss om vi ser att något blivit fel. Är du osäker så ring! Du kan alltid vara trygg med att du får rätt utrustning när du hyr av oss.

Fundera även om du vill ha en pressmaskin med sladd eller om den ska vara batteridriven, vi har båda varianterna. Batteriversionerna (34 kN) är smidiga men maskinerna med sladd pressar hårdare (45 kN) och klarar således kopplingar som innehåller tjockare gods. Tänk även på att välja till pressbackar och slingor, de ingår inte i hyran av pressmaskinen. Det beror på att det finns många olika dimensioner beroende på dina behov och en del av våra kunder har också egna pressbackar och slingor och behöver enbart maskinen.

Hur länge vill du hyra pressmaskinen?

Hos oss väljer du själv hur länge du vill hyra vare sig det är enstaka dagar eller flera månader. Tänk dock på att det kan ta någon dag för leveransen av pressmaskinen att komma fram. Du behöver inte heller vara helt exakt när det gäller tiden för när du tänkt återlämna maskinen. Många av våra kunder upptäcker att de behöver ha utrustningen längre än beräknat (det kan ju hända mycket på ett bygge). Självklart är vi tacksamma om du hör av dig så fort du vet om du behöver förlänga hyran. Alla våra maskiner förpackas ordentligt innan leverans.

Vårt utbud av pressmaskiner

Vi hyr ut maskiner från Novopress och Klauke, båda är erfarna tillverkare som levererar hållbara maskiner med minimalt med driftstörningar. Eftersom vi hyr ut pressmaskinerna och inte säljer dom är vi, precis som ni, intresserade av slippa underhåll och reparationer. De pressmaskiner vi erbjuder täcker in alla dimensioner och profiler som du kan tänkas behöva. De vanligast pressprofilerna i vårt sortiment är M-profil (Mannesmann), V-profil (Viega), U (Uponor) och TH (LK / Termotech).